Ada Colau participa a l’acte institucional amb motiu de la commemoració de la Kristallnacht. La nit dels vidres trencats : Servei de Premsa

Ada Colau participa a l’acte institucional amb motiu de la commemoració de la Kristallnacht. La nit dels vidres trencats

09/11/2018

Dilluns 12 de novembre, a les 19:00 hores (Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participa conjuntament amb les Comunitats Jueves de Barcelona, a l’acte institucional amb motiu de la commemoració de la Kristallnacht. La nit dels vidres trencats. L’acte inclou la conferència “De la Kristallnacht a Pittsburg”, que pronunciarà Alejandro Baer, professor de Sociologia i director del Center for Holocaust and Genocide Studies de la Universitat de Minnesota (EE UU).Compartiu aquest contingut