El Tibidabo inaugura el nou “Castell de Contes” : Servei de Premsa

El Tibidabo inaugura el nou “Castell de Contes”

09/11/2018

Els visitants podran gaudir a partir d’avui d’aquesta nova atracció, que reivindica els contes tradicionals com a patrimoni emocional i intel•lectual

Presentaran l’atracció Rosa Ortiz, directora del Parc d’Atraccions Tibidabo, i Dani Freixes, guanyador d’un premi FAD per la remodelació del Miramiralls i responsable del disseny del Castell

El proper dissabte 10 de novembre s’inaugura al Parc d’Atraccions Tibidabo el “Castell de Contes”, una nova atracció que pretén reivindicar els contes com a patrimoni emocional i intel•lectual de grans i petits. La presentació, que correrà a càrrec de Rosa Ortiz, directora del Parc, i Dani Freixes, dissenyador de l’atracció, comptarà amb la presència d’una seixantena de socis del TibiClub, que podran fer el recorregut inaugural a l’atracció.

El nou castell permetrà compartir en família un imaginari col•lectiu comú, dels contes d’ara i de sempre, i gaudir d’un recorregut ple de diversió, sorpreses i també algun ensurt. L’atracció, incorpora les noves tecnologies i nous llenguatges audiovisuals en el seu recorregut, i està totalment adaptada a persones amb mobilitat reduïda.

La remodelació ha estat realitzada per l’arquitecte Dani Freixes de l’estudi Varis Arquitectes. Freixes va ser guardonat amb el FAD d’Arquitectura i el FAD de l’opinió per la seva remodelació de l’any 2018 dels miralls clàssics del Tibidabo i convertir-los en l’actual Miramiralls. El jurat dels guardons va destacar “la màgia, la imaginació i el domini de les il•lusions òptiques al servei d’aquesta atracció concebuda per fer riure i pensar els nens… manipular la percepció de l’espai, provocant un espai màgic de perspectives impossibles i que destaca per la seva qualitat imaginativa”.

 Compartiu aquest contingut