Josep Maria Montaner assisteix a la festa d’obertura dels jardins de Dolors Canals i Farriols : Servei de Premsa

Josep Maria Montaner assisteix a la festa d’obertura dels jardins de Dolors Canals i Farriols

09/11/2018

Dissabte, 10 de novembre a les 12:00 hores (jardins situats entre els carrers Perpinyà, Palerm, Cristòbal de Moura i Pere Moragues) el regidor de Sant Martí, Josep Maria Montaner, assisteix a la festa d’obertura dels nous jardins de Dolors Canals i Farriols.

La celebració començarà a dos quarts de dotze amb una cercavila de gegants i grallers i una posterior ballada gegantera. A l’acte institucional també hi participarà l’historiador Jesús Mestre, representants de l’associació Ambar Prim, entitat que va proposar el nom dels nous jardins, i la directora de l’escola Concepción Arenal, centre que també celebra la millora de les seves instal·lacions i l’habilitació d’un accés directe a l’escola des de la nova plaça pública.

Durant l’acte també es presentarà el llibre en el qual ha quedat plasmat l’audiovisual Memòria Oral del Besòs i el Maresme. I a les 13:00 hores es podran visitar les noves oficines del Pla de Barris, que just acaben d’obrir a tocar del nou espai públic.Compartiu aquest contingut