Pisarello augura una edició d’èxit de l’Smart City Expo World Congress que situa Barcelona com espai privilegiat de debat i discussió sobre els grans reptes que planteja la revolució tecnològica : Servei de Premsa

Pisarello augura una edició d’èxit de l’Smart City Expo World Congress que situa Barcelona com espai privilegiat de debat i discussió sobre els grans reptes que planteja la revolució tecnològica

09/11/2018

El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, s’ha mostrat convençut de l’èxit de la propera edició de l’Smart City Expo World Congress. “Barcelona és una ciutat amb una enorme capacitat de resiliència que està tenint records en matèria d’Inversions productives i innovadores i en atracció de grans esdeveniments internacionals com l’Smart City Expo World Congress”.

“Una edició que promet ser un èxit absolut tant en nombre d’expositors com d’espai i que es una prova més de l’enorme dinamisme de la ciutat que es consolida com un gran hub tecnològic i innovador del sud d’Europa”, ha dit.

Pisarello ha destacat que “aquest esdeveniment no només permet que moltes empreses vinguin a la ciutat, sinó que la converteix en un espai privilegiat de debat i discussió sobre els grans reptes que planteja la revolució tecnològica i la revolució digital que estem vivint”.

En paraules de Pisarello, “una ciutat europea de referència sobre el debat de la revolució digital que estem vivint perquè un dels reptes que tenim com a ciutat és identificar quines son les solucions tecnològiques que son útils per millorar la qualitat de vida de les ciutats, de les persones, per construir ciutats més inclusives i més sostenibles i quines no ho son. I això només és possible a través d’un debat ampli que pugui involucrar el sector empresarial, la recerca i la universitat, les administracions i la ciutadania”.

En aquest sentit ha destacat la trobada Sharing Cities Summit que tindrà lloc la setmana vinent, una reunió internacional sobre economia col·laborativa, com afecta la vida de la ciutat i quines mesures es poden prendre per augmentar els seus efectes positius.

 

Documents relacionats:

Iwater 2018 exhibeix innovació i tecnologia per a la gestió sostenible i intel·ligent de l’aigua

Smart City Expo World Congress centra una edició de rècord en assolir ciutats més habitables

Fira de Barcelona aborda el desenvolupament sostenible amb Smart City Expo i IwaterCompartiu aquest contingut