Ada Colau inaugura l’Smart City Expo World Congress 2018 : Servei de Premsa

Ada Colau inaugura l’Smart City Expo World Congress 2018

13/11/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha participat aquesta tarda en l’acte inaugural de la 8a edició de l’Smart City Expo World Congress, la seva major edició fins a la data més de 700 ciutats presents i un creixement del 31% en l’espai d’exposició.

L’esdeveniment, organitzat per Fira de Barcelona, sota el lema ‘Cities to Live in’ posa el focus en el desenvolupament d’iniciatives per a transformar les ciutats en llocs on la vida dels ciutadans sigui millor. Aquesta edició preveu superar els 20.000 visitants de més de 120 països.

 

 

 

 

La comitiva inaugural ha fet un recorregut pel saló per a conèixer algunes de les principals innovacions relacionades amb les ciutats intel·ligents i ha visitat l’estand de l’ Ajuntament de Barcelona, on la ciutat explica els seus projectes d’innovació en matèria d’habitatge, mobilitat i comerç i on s’explica l’aposta de la ciutat per la transformació digital a través de la transformació, la innovació i l’empoderament digital d ela ciutadania.

En la inauguració també hi han participat el president de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra; el president del Parlament, Roger Torrent; la delegada de l’Estat a Catalunya, Teresa Cunillera; l’alcaldessa de l’Hospitalet, Nuria Marin; el secretari d’Estat per a l’Avenç Digital, Francisco Polo; la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, entre d’altres autoritats.

L’estand també acull 19 empreses o startups locals acompanyades per Barcelona Activa, que van facturar en conjunt més de 50 milions d’euros al 2017 i que tenen una mitjana de sis anys de vida.

 

Enllaços relacionats

Nota de premsa: La ciutat s’explica a través dels seus projectes més innovadors a la 8a edició de l’Smart City Expo World Congress (12/11/2018)

Tríptic “Barcelona Ciutat Digital: El dret a la ciutat (intel·ligent)” (PDF)





Paraules clau

Smart City Expo World Congress/