L’enllumenat de Nadal s’encendrà el dia 22 de novembre : Servei de Premsa

L’enllumenat de Nadal s’encendrà el dia 22 de novembre

13/11/2018

L’enllumenat avançarà mitja hora l’encesa per tal de cobrir més temps de l’horari comercial

L’enllumenat de Nadal dels carrers de Barcelona es posarà en marxa el dia 22 de novembre i romandrà fins el dia 6 de gener. L’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Barcelona Comerç, Barcelona Oberta i el Gremi de Restauració han arribat a un acord per tal que la il·luminació nadalenca cobreixi mitja hora més i incrementi la cobertura de l’horari dels establiments comercials L’objectiu és contribuir a la dinamització del teixit comercial, i a la vegada, que en els dies ordinaris els llums s’apaguin abans per tal que siguin més compatible amb els descans dels veïns.

D’aquesta manera, els llums de Nadal s’encendran cada dia a les 18h. De diumenge a dijous l’enllumenat s’apagarà a les 23h, els divendres i dissabtes a les 24h. En el cas dels dies extraordinaris, la Nit de Nadal s’apagaran a la 1h, el Dia de Nadal a les 24h, i per Cap d’Any i Nit de Reis, a les 2h.

L’acte d’encesa de llums tindrà lloc a la confluència dels carrers Guipúscoa i Julián Besteiro, al districte de Sant Martí, per tal de posar en valor l’oferta comercial i d’activitats del conjunt dels 73 barris de la ciutat durant les dates nadalenques més enllà dels eixos comercials més coneguts. L’acte es durà a terme el dia 22 de novembre a les 19h, i suposa l’inici no només de l’enllumenat de Nadal al conjunt de la ciutat, sinó també de tot un programa d’activitats en els deu districtes.

En conjunt, l’enllumenat nadalenc posarà èmfasi en estendre’s també a les zones comercials amb menys teixit econòmic i menys denses per tal d’ajudar a la promoció del comerç de proximitat, tant en els grans eixos comercials com en els barris menys cèntrics.Compartiu aquest contingut