Afectacions a la mobilitat per l’acte de celebració a l’Illa Diagonal : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per l’acte de celebració a l’Illa Diagonal

03/12/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Demà dimarts, 4 de desembre, es produiran afectacions a la mobilitat a causa de les celebracions del 25è aniversari de l’Illa Diagonal, que inclourà un espectacle de llum i foc a la façana del centre comercial. L’acte s’iniciarà a les 20:00 hores i s’allargarà fins passades les 22:00 hores.

A causa de l’esdeveniment es prohibirà l’estacionament de vehicles, incloses les motos en vorera, des de les 06:00 hores fins a les 23:00 hores de dimarts a: av. Diagonal, vorera costat mar, entre c/Numància i c/Pau Romeva; a c/Pau Romeva, ambdós costats, entre av. Diagonal i c/Déu i Mata; i a c/Numància, ambdós costats, entre av. Diagonal i c/Anglesola.

A partir de les 20:00 hores es tallarà el trànsit progressivament a:

La Guàrdia Urbana realitzarà els corresponents desviaments de trànsit en aquest àmbit de la ciutat mentre duri l’espectacle piromusical. La circulació s’anirà reobrint a partir de les 21:30 hores, a mesura que els espectadors deixin les calçades lliures. L’activitat també implicarà la desviació d’autobusos i afectacions al Trambaix, que aturarà el servei de les línies T1, T2 i T3 entre les parades de Maria Cristina i Francesc Macià durant aquesta franja horària.

Mentre duri l’activitat tampoc es permetrà el pas de vianants a: av. Diagonal, vorera mar i andana tramvia, entre c/Numància i c/Pau Romeva; c/Numància, vorera costat Besòs, entre av. Diagonal i c/Anglesola; c/Pau Romeva, ambdues voreres; Jardins de Sant Joan de Déu fins a la línia de les terrasses dels locals ubicats a la part mar dels jardins; i a c/Constança, ambdues voreres, entre c/Déu i Mata i la façana posterior de l’Illa.

 

 





Paraules clau

prevenció/ seguretat/