Ada Colau participa en la reunió de la Subcomissió d’urbanisme de Barcelona on se sotmet a aprovació la mesura del 30% d’habitatge protegit : Servei de Premsa

Ada Colau participa en la reunió de la Subcomissió d’urbanisme de Barcelona on se sotmet a aprovació la mesura del 30% d’habitatge protegit

05/12/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 5 de desembre (Seu del Departament de Territori i Sostenibilitat. Av/Josep Tarradellas, 2-6), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en la reunió de la Subcomissió d’urbanisme del municipi de Barcelona on se sotmetrà a aprovació definitiva la mesura impulsada per l’Ajuntament que obliga que un 30% dels habitatges nous que construeixin els promotors residencials a la ciutat siguin de protecció pública.

La tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, també serà a la reunió, que estarà presidida pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

INFORMACIÓ IMPORTANT. Els mitjans podran prendre imatges de la reunió a les 17 hores. Al finalitzar la reunió, a les 17.30 hores aproximadament, l’alcaldessa i el conseller atendran els mitjans de comunicació.





Paraules clau

habitatge/