Josep Maria Montaner participa en un seminari internacional sobre urbanisme, habitatge col·lectiu i sostenibilitat a Rio de Janeiro : Servei de Premsa

Josep Maria Montaner participa en un seminari internacional sobre urbanisme, habitatge col·lectiu i sostenibilitat a Rio de Janeiro

05/12/2018

Entre avui dimecres, 5 de desembre i divendres dia 7 de desembre, el regidor d’Habitatge i Rehabilitació, Josep Maria Montaner, participa en un seminari internacional sobre urbanisme, habitatge col·lectiu i sostenibilitat organitzat per la Municipalitat de Rio de Janeiro, i que se celebra en diferents espais de la ciutat (l’Auditori de la Fundació del Planetari de Rio de Janeiro, o el Museu d’Art de Rio).

Montaner participarà en diferents sessions d’aquest seminari per plantejar temes relacionats amb l’arquitectura dels edificis des de la perspectiva de les dones i la ciutat contemporània, i sobre reflexions al voltant de l’habitatge en el segle XXI.Compartiu aquest contingut