600 cantaires participen en el Concert de Nadal de cant coral de la Gent Gran : Servei de Premsa

600 cantaires participen en el Concert de Nadal de cant coral de la Gent Gran

10/12/2018

La cantata, musicada per Albert Guinovart i amb dramatúrgia de Joan Lluís Bozzo, ha fet un recorregut pel mite del Comte Arnau i la seva llegenda

Uns 600 cantaires, pertanyents a 28 corals, han participat aquesta tarda en el Concert de Nadal de cant coral de la Gent Gran. La cantata, musicada per Albert Guinovart i amb dramatúrgia de Joan Lluís Bozzo, ha fet un recorregut pel mite del Comte Arnau i la seva llegenda, a partir de poemes de Jacint Verdaguer, Joan Maragall i Josep Maria de Sagarra. Els cantaires han estat assajant al llarg dels darrers mesos.

Canta Gran! respon a l’estratègia municipal d’envelliment actiu, entès com la participació de les persones grans en la vida social tenint en compte la seva opinió, les seves necessitats i aportacions amb l’objectiu de preservar el dret de tothom a la ciutat al llarg de tota la vida. L’activitat forma part, doncs, d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida, un projecte que, any rere any, aconsegueix posar en primera línia les corals de persones grans de Barcelona.

Les corals que han participat aquest any en el Concert de Nadal 2018 han esta tels següents:

La cantata ha estat interpretada per la mezzosoprano Tànit Bono, el tenor Toni Vinyals, Albert Guinovart al piano, Edurne Vila al violí, Marc Garcia a la trompa, Guillem Prats al contrabaix, Fani Fortet a la percussió, Montserrat Meneses en sota la coordinació i direcció musical de Montserrat Meneses, la direcció musical d’Oriol Castanyer i la direcció escènica d’Ignasi Tomàs.Compartiu aquest contingut