Neix el primer mercat majorista d’aliments frescos ecològics d’Espanya : Servei de Premsa

Neix el primer mercat majorista d’aliments frescos ecològics d’Espanya

11/12/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Mercabarna posa la 1a pedra del primer mercat majorista d’aliments frescos ecològics d’Espanya.

El Mercat Bio ha estat dissenyat per un costat per donar resposta a la creixent demanda d’aliments ecològics per part dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya i per l’aposta de la ciutat de Barcelona com a signatària del pacte de Milà per un model alimentari sa i sostenible. Mercabarna aposta per posar en valor la comercialització d’aquests aliments i facilitar així la seva distribució.

En l’acte de col·locació de la primera pedra, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha posat en relleu que “al 2015 vam ser moltes les ciutats que vam signar el Pacte de Milà per promoure l’alimentació saludable a les nostres ciutats i la sobirania alimentària. I això necessita no només que hi hagi interès ciutadà, que hi és, no només accions voluntaristes, sinó que hi hagi infraestructures ambicioses com el Biomarket que puguin donar resposta a un territori gran i amb alta demanda com és no només la ciutat de Barcelona sinó tota l’Àrea Metropolitana”.

 

Descarregar dossier en format PDF

 

[pdfviewer width=”100%” height=”650px” beta=”true/false”]https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2018/12/biomarket.pdf[/pdfviewer]





Paraules clau

comerç/ mercabarna/ mercat/