Mercedes Vidal i Laura Pérez presenten la nova campanya contra els comportaments masclistes al transport públic : Servei de Premsa

Mercedes Vidal i Laura Pérez presenten la nova campanya contra els comportaments masclistes al transport públic

10/01/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 11 de gener, a les 12 hores (Ajuntament de Barcelona, Vestíbul de l’Edifici Novíssim, Plaça Sant Miquel), la regidora de Mobilitat i presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Mercedes Vidal, i la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, expliquen la nova campanya de l’Ajuntament de Barcelona i TMB per combatre les actituds i els comportaments masclistes que afecten les dones al transport públic.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
dona/ mobilitat/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina