Barcelona és la 4a ciutat del món més preparada per al futur tecnològic : Servei de Premsa

Barcelona és la 4a ciutat del món més preparada per al futur tecnològic

12/01/2019

La ciutat entra al primer rànquing de ciutats ben preparades per al futur quant a noves tecnologies, per darrere només de Singapur, Londres i Xangai; manté un bon posicionament econòmic i empresarial en els contextos europeu i mundial, i segueix per tercer any consecutiu entre les 25 ciutats més competitives del món

El 2018 Barcelona és també la 4a ciutat mundial més atractiva per treballar a l’estranger i una referència en emprenedoria tecnològica, tot situant-se, com a 3a ciutat preferida a Europa per a per ubicar-hi una start-up

Destaca també en el capítol de producció científica, com a 5a ciutat a Europa i 18a al món, amb una ocupació de més de 800.000 persones a Catalunya en l’àmbit de la ciència i la tecnologia

Aquests són alguns dels principals indicadors de la nova edició de l’Informe de l’Observatori Barcelona 2018, realitzat per l’Ajuntament de Barcelona conjuntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona, que també incorpora l’anàlisi del Clima Empresarial a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

 

Descarregar nota de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut