Barcelona estrena el laboratori UX per ajudar start-ups a dissenyar millors productes : Servei de Premsa

Barcelona estrena el laboratori UX per ajudar start-ups a dissenyar millors productes

15/01/2019

Dimecres 16 de gener, a les 10:00 hores, Barcelona Activa inaugura a la incubadora de Glòries (c. Llacuna, 162) un laboratori per ajudar a start-ups a dissenyar millors productes i serveis a través de metodologies com el neuromarketing, l’eyetracking i tècniques de ‘focus group’.

UXLab obre les seves portes per visualitzar i explicar com es treballa des de l’innovador centre i tots els beneficis que les empreses barcelonines obtindran si utilitzen aquest nou servei de l’Ajuntament. Durant l’acte intervindran Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa; Daniel Torres, pioner en l’ús de l’UX a l’estat espanyol, CEO i fundador de Torresburriel Estudio;  Jeff Gothelf, ponent de prestigi internacional i autor de ‘Lean UX; i a més a més, Piedad Díez, fundadora del centre biomèdic, Kiversal, i Marc Coloma, fundador de Foods for Tomorrow, que explicaran les seves experiències pilot després de fer ús del laboratori.Compartiu aquest contingut