El Papa Francesc rep en audiència privada les alcaldesses de Madrid i Barcelona i el director d’Open Arms : Servei de Premsa

El Papa Francesc rep en audiència privada les alcaldesses de Madrid i Barcelona i el director d’Open Arms

08/02/2019

La nota incorpora material audiovisual amb les declaracions fetes després de la trobada amb el cap de l’estat del Vaticà.

El Papa Francesc ha rebut aquesta tarda en reunió privada les alcaldesses de Barcelona i Madrid, Ada Colau i Manuela Carmena i el director d’Open Arms, Oscar Camps, que es troben a Roma per participar en una cimera amb alcaldes italians per tractar el bloqueig a port que han rebut diferents vaixells de rescat marítim i per exigir la defensa dels drets humans al Mediterrani.

 

 

La reunió privada amb el Papa Francesc s’ha fet aquesta tarda a les 18 hores a la seu del Vaticà i demà tindrà lloc la cimera amb les ciutats de Milà, Nàpols, Bolonya, Siracusa, Latina i Palermo per exigir que es reprenguin les tasques de salvament marítim humanitari al mar Mediterrani. En aquesta trobada també hi participaran les ONG Open Arms, Sea Watch i Mediterranea.

 

Material relacionat

Vídeo declaracions Ada Colau i Manuela Carmena (mov – català, castellà)

Àudio Ada Colau (mp3 – català)

Àudio Ada Colau (mp3 – castellano)

Àudio Manuela Carmena (mp3)

Àudio Òscar Camps, Director Proactiva Open Arms (mp3)Compartiu aquest contingut