Jaume Asens presenta el balanç del Servei d’Atenció a les persones Immigrants i Refugiades (SAIER) del 2018 : Servei de Premsa

Jaume Asens presenta el balanç del Servei d’Atenció a les persones Immigrants i Refugiades (SAIER) del 2018

08/02/2019

Dilluns 11 de febrer, a les 11 hores, a la sala del mig (sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Jaume Asens, presentarà el balanç corresponent al 2018 del Servei d’Atenció a les persones Immigrants i Refugiades de Barcelona (SAIER). També participaran a la sessió de treball la comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López, el coordinador del pla Barcelona, Ciutat Refugi, Ignasi Calbó i el director dels Serveis d’Atenció i Acollida de Barcelona, Ramon Sanahuja.Compartiu aquest contingut