‘La Nit de les Acadèmies’ convida a visitar amb nocturnitat aquests espais científics i històrics de Barcelona : Servei de Premsa

‘La Nit de les Acadèmies’ convida a visitar amb nocturnitat aquests espais científics i històrics de Barcelona

08/02/2019

Avui divendres, a partir de les 19 hores i fins les 22, es podran visitar les acadèmies científiques del país, un fet poc freqüent, i menys de nit. En el segon dia de la Biennal Ciutat i Ciència, la Nit de les Acadèmies Científiques convida a visitar aquestes instal·lacions, remarcables tant des del punt de vista patrimonial com històric, amb activitats expressament pensades per a l’ocasió. Per cloure l’activitat, de 22 a 23 hores hi ha programada una xerrada en cadascun d’aquests espais.   

La proximitat entre les diferents acadèmies que s’han sumat a aquest itinerari pot permetre fer una visita combinada a diverses d’aquestes entitats: la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, la Biblioteca de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (al carrer Egipcíaques).     CONFERÈNCIES SIMULTÀNIES A LES 22 HORES   


Fotografies i materials per premsa aquí Compartiu aquest contingut