Ada Colau participa en els actes amb motiu de Santa Eulàlia : Servei de Premsa

Ada Colau participa en els actes amb motiu de Santa Eulàlia

11/02/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 12 de febrer, a les 09:45 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la corporació municipal, participaran en la col•locació del penó de Santa Eulàlia al balcó de l’Ajuntament.

Posteriorment, a les 10.15h (Av. de la Catedral), l’alcaldessa assistirà a la lectura del Pregó dels Infants. En aquesta edició, l’alcaldessa va encarregar als infants participants que treballessin conjuntament per elaborar un pregó centrat en el Dret a participació dels infants en la vida pública. Hi han participat 887 alumnes de 3r, 4t i 5è de Primària de 19 centres educatiu, dels quals una representació farà lectura del text. A ñl’acte també hi assistirà la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz.

El Pregó és una programa educatiu de la ciutat a través del qual els alumnes que hi participen reflexionen, fan propostes i redacten un escrit entre tots perquè finalment es converteixi en el Pregó de la Festa Major d’Hivern de Barcelona.

Sota el lema “Barcelona escolta els infants”, aquest any el Pregó posa l’èmfasi en el reconeixement dels infants com a ciutadans i ciutadanes de ple dret i la seva participació en les qüestions públiques, tot reflexionant sobre l’exercici dels drets i els compromisos que se’n deriven. Té l’objectiu d’analitzar i pensar el dret a la participació des d’una mirada àmplia, reflexionant i prenent consciència de la seva importància com a protagonistes en la construcció d’una ciutat amable i acollidora.

D’altra banda, la visita a la Comunitat de Monges Clarisses del Monestir de Pedralbes, prevista per al dimarts, 12 de febrer, queda ajornada per al divendres 15 de març, a petició de la Comunitat de Monges.





Paraules clau

santa eulàlia 2019/