Alvaro Porro es reuneix amb persones expertes en ocupació i treball per abordar la precarietat laboral : Servei de Premsa

Alvaro Porro es reuneix amb persones expertes en ocupació i treball per abordar la precarietat laboral

12/02/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 13 de febrer, a partir de les 10:00 hores, (Barcelona Activa, Llacuna 162), el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum, Alvaro Porro, participa en una jornada organitzada per Barcelona Activa on diferents persones expertes en ocupació abordaran la precarietat laboral, quins sectors són els més castigats, i quins són els factors que contribueixen a permetre un treball de qualitat.

Entre els ponents, hi participaran: Consuelo Chacartegui Javea, Vicedegana de la Facultat de Dret de la UPF i Professora Titular en Dret del Treball i Seguretat Social. Investigadora a nivell nacional i internacional en el mercat laboral; Ernest Cañada, Professor de la UAB, coordinador de l’Associació Alba Sudi i investigador i comunicador social. Autor del llibre “Las que limpian los hoteles. Historias ocultes de la precariedad laboral”; Alberto Recio, Doctor en Economia. Professor del departament d’Economia Aplicada de la UAB i docència d’Economia del Treball i Polítiques sociolaborals; entre d’altres.





Paraules clau

ocupació/