Janet Sanz i Laura Pérez fan balanç de les actuacions d’urbanisme amb perspectiva de gènere : Servei de Premsa

Janet Sanz i Laura Pérez fan balanç de les actuacions d’urbanisme amb perspectiva de gènere

13/02/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 14 de febrer, a les 10:45 hores (Ajuntament. Vestíbul de la Sala Lluís Companys), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, faran balanç de les actuacions d’urbanisme amb perspectiva de gènere desplegades pel Govern municipal per posar integrar una visió inclusiva a totes les polítiques vinculades a la gestió de l’espai públic.

IMPORTANT: A les declaracions s’explicaran les mesures que s’exposaran també demà dijous de 12.00 a 14.00 hores a l’Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. de Lesseps, 20-22) en el marc de la jornada ‘A Barcelona fem urbanisme de gènere’. Organitzada per les àrees d’Ecologia Urbana i de Feminismes i LGTBI, la trobada servirà per posar en comú s’està treballant des de l’Ajuntament de Barcelona per incorporar la perspectiva de gènere en l’urbanisme de la ciutat.

L’acte estarà moderat per la urbanista Laia Grau, i comptarà amb la participació de Janet Sanz, Laura Pérez i professionals que han participat en les marxes exploratòries i d’altres actuacions vinculades a les mesures d’urbanisme de gènere que ha tirat endavant el consistori

INFORMACIÓ PER ALS MITJANS: La jornada ‘A Barcelona fem urbanisme de gènere’ també està oberta als mitjans. Es prega confirmar assistència a David Asparó: dasparoh@bcn.cat / 618 686 173.

La programació de la jornada es pot consultar aquí: Programa (PDF)

 

 





Paraules clau

dona/ urbanisme/