Ada Colau, Jaume Asens i eurodiputades participen a Madrid en actes de rebuig al judici de l’1-O : Servei de Premsa

Ada Colau, Jaume Asens i eurodiputades participen a Madrid en actes de rebuig al judici de l’1-O

19/02/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 20 de febrer a les 10:30 hores (davant el Tribunal Suprem), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Jaume Asens, acompanyats de les eurodiputades Ska Keller (portaveu del grup dels Verds) i Gabriele Zimmer (portaveu del grup d’Esquerra Unitària), atendran els mitjans de comunicació davant el Tribunal Suprem.

Posteriorment, a les 13:30 hores, l’alcaldessa i el tinent d’alcaldia també participaran en l’acte de suport a l’expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, amb motiu de la seva declaració davant el Tribunal Suprem. L’acte, promogut per expresidents del Parlament de Catalunya, se celebrarà al Teatro Luchana (carrer Luchana, 38).

El Plenari de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar el passat mes de gener una Declaració Institucional de rebuig al judició de l’1-O per demanar l’alliberament dels acusats per poder assistir al judici en règim de llibertat. La Declaració també instava el Tribunal Suprem a garantir un judici just i imparcial i apostava per la via de diàleg entre l’Estat i la Generalitat per trobar una sortida al conflicte.





Paraules clau

1-O/