Mor una vianant atropellada per un vehicle al districte d’Horta-Guinardó : Servei de Premsa

Mor una vianant atropellada per un vehicle al districte d’Horta-Guinardó

01/03/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Una dona de 84 anys ha mort aquest matí després de ser atropellada per un vehicle ahir, cap a les 17.40 hores, quan es trobava creuant per un pas de vianants al carrer d’Hedilla, a la confluència amb el carrer Feliu Codinas, del barri d’Horta del districte d’Horta-Guinardó.

La dona estava acompanyada per una altra vianant, que també va ser atropellada pel vehicle, de tipus furgoneta. Les dues persones es trobaven a dos metres aproximadament de la vorera de la banda Besòs quan van ser envestides pel cotxe, que es disposava a girar des del carrer Feliu Codinas cap al carrer d’Hedilla.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

Aquesta és la tercera víctima mortal d’aquest any –la primera vianant– en accident de trànsit a la ciutat.
El Consistori lamenta, una vegada més, la mort d’aquesta ciutadana, i trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.





Paraules clau

Horta-Guinardó/