Barcelona, seu del I Congrés Internacional de l’Esport a les Grans Ciutats : Servei de Premsa

Barcelona, seu del I Congrés Internacional de l’Esport a les Grans Ciutats

20/03/2019

Barcelona acull els dies 20 i 21 de març el primer fòrum internacional sobre el futur de l’esport a les grans ciutats

Durant els dos dies se celebraran diferents conferències, taules de debat i grups de treball que congregaran més de 60 ponents i 600 congressistes

Barcelona acull el primer fòrum internacional de debat on persones expertes de diferents àmbits vinculats a l’esport i/o l’acció municipal, posaran en comú neguits, visions, solucions i perspectives per tal d’establir possibles línies d’actuació que permetin potenciar la pràctica de l’activitat física i l’esport a les grans urbs. “Quin és el futur de l’esport a les grans ciutats?” és la pregunta que el congrés aborda com a repte.

Tota la informació del congrés es pot consultar al web https://www.barcelona.cat/congres-esport-ciutats/ i seguir-ne l’actualitat a les xarxes socials amb el hashtag #CongrésEsportBCNCompartiu aquest contingut