Agustí Colom participa a la presentació del Compromís per a la sostenibilitat turística Barcelona Biosphere : Servei de Premsa

Agustí Colom participa a la presentació del Compromís per a la sostenibilitat turística Barcelona Biosphere

23/03/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 25 de març, a partir de les 9:15 hores, en un acte al Recinte Modernista Hospital de Sant Pau (Sala Francesc Cambó. Carrer Sant Antoni Maria Claret, 167) l’Ajuntament de Barcelona i Turisme de Barcelona presentaran el Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere que té per objecte estendre l’adhesió a la certificació entre els establiments, serveis, productes i operadors turístics de la ciutat.

L’acte tindrà lloc en el marc de l’Assemblea de membres del programa de sostenibilitat de Turisme de Barcelona (BST) i anirà precedit de la conferència del professor Harold Goodwin sobre els reptes i les solucions del turisme a Barcelona que desgranarà en una intervenció sota el títol “Overtourism is a global challenge, people are looking to Barcelona for solutions”.

Tal com recull el Pla d’Empresa de Turisme de Barcelona, aquest any 2019 es començarà a implementar el projecte Biosphere, per estimular i afavorir el compromís per a la sostenibilitat entre el teixit empresarial de la Destinació. La implementació d’aquesta iniciativa per part de Turisme de Barcelona, liderada per l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració activa de la Cambra de Comerç, tindrà com a objectiu preferencial els membres del Consorci.

L’adhesió de les empreses a la certificació Biosphere és una de les tasques de gestió assumides per Turisme de Barcelona a través de l’encomana de l’Ajuntament de Barcelona, per poder desplegar adequadament la implantació empresarial del programa Biosphere.

En acabar la presentació, a les 11:15 hores, el regidor de Comerç, Turisme i Mercats, Agustí Colom, acompanyat del director de Turisme de Barcelona Joan Torrella, atendran els mitjans de comunicació.

Hora: 9:30h Harold Goodwin. “Overtourism is a global challenge, people are looking
to Barcelona for solutions”
10:30h Presentació Barcelona Biosphere
11:15h Atenció als mitjans de comunicació





Paraules clau

sostenibilitat/ turisme/