L’Ajuntament obrirà aquest estiu un nou espai lúdic amb jocs d’aigua per a infants situat a la Nova Esquerra de l’Eixample : Servei de Premsa

L’Ajuntament obrirà aquest estiu un nou espai lúdic amb jocs d’aigua per a infants situat a la Nova Esquerra de l’Eixample

01/04/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El Districte de l’Eixample obrirà un espai amb jocs aquàtics als entorns del parc de Joan Miró aquest estiu. Es tracta d’una zona lúdica amb jocs aquàtics pensada per a un ús familiar i sobretot pensada per a l’esbarjo dels més menuts, ja que els jocs estaran dissenyats per a infants de 0 a 12 anys. L’espai, situat a les pistes poliesportives del parc de Joan Miró (c/ Aragó, 2) estarà distribuït en diferents zones en les qual es desenvoluparan propostes lúdiques amb l’aigua com a protagonista i estaran dinamitzades pel personal de la instal·lació, de manera que es puguin generar dinàmiques que fomentin el joc.

Aquest és l’espai que l’Ajuntament de Barcelona obrirà en substitució de la Platja de l’Eixample, l’àrea d’esbarjo amb una zona de bany per a infants que cada estiu s’obria a l’interior d’illa dels carrers Roger de Llúria, Consell de Cent i Diputació, als Jardins de la Torre de les Aigües. Aquesta nova activitat substitueix la platja de l’Eixample amb motiu de la finalització de la concessió, i per adequació a la normativa en matèria de contaminació acústica.

El nou espai lúdic amb jocs d’aigua podrà oferir un horari molt més ampli que el de la “platgeta”, que havia de compaginar la seva activitat amb el respecte al descans del veïnat de l’entorn més immediat.

Així, obrirà entre les 10 del matí i les 20h de la tarda tots els dies de la setmana (de dilluns a diumenge), i tindrà un aforament màxim de 120 persones (uns 60 infants més una persona acompanyant per cadascun d’ells).

L’estada màxima al recinte s’establirà en dues hores. El període d’obertura serà des del 25 de juny fins al 6 de setembre.

Els preus d’accés a l’espai seran:

La nova zona lúdica i aquàtica de l’Eixample es dividirà en diferents espais :





Paraules clau

Eixample/ lleure/ oci/