Mor un motorista en un accident a la Ronda Litoral : Servei de Premsa

Mor un motorista en un accident a la Ronda Litoral

24/04/2019

Un motorista de 46 anys ha mort aquest matí després de patir un accident aquesta matinada a la Ronda Litoral, sentit Llobregat, a l’alçada del quilòmetre 10,4 (Ciutat Vella). L’home, que havia estat traslladat a un centre hospitalari, ha mort finalment aquest matí a causa de les ferides patides a l’accident.

L’accident ha tingut lloc cap a les 4 hores quan, per causes que es desconeixen, el conductor de la moto ha caigut del vehicle. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

Aquesta és la sisena víctima mortal d’aquest any en accident de trànsit a la ciutat.

El Consistori lamenta, una vegada més, la mort d’aquest ciutadà, i trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.Compartiu aquest contingut