Sanz i Montaner presenten la 3a edició de la Setmana d’Arquitectura de Barcelona : Servei de Premsa

Sanz i Montaner presenten la 3a edició de la Setmana d’Arquitectura de Barcelona

30/04/2019

Dijous 2 de maig, a les 12.00 hores (Seu del COAC. Plaça Nova, 5), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor d’Habitatge, Josep Maria Montaner, presentaran la Setmana d’Arquitectura 2019, que enguany celebra la tercera edició per apropar l’arquitectura i el patrimoni arquitectònic de Barcelona a tots els ciutadans i ciutadanes.

També hi intervindran Assumpció Puig, degana del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC), i Anna Ramos, gerent de la Fundació Mies van der Rohe, les dues entitats que impulsen l’esdeveniment conjuntament amb l’Ajuntament. I hi assistiran representants del Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, que col·laboren en l’organització de la Setmana d’Arquitectura, així com altres entitats que participen en el programa.Compartiu aquest contingut