Comença la 3a Setmana d’Arquitectura de Barcelona, que obre al públic edificis i espais ocults : Servei de Premsa

Comença la 3a Setmana d’Arquitectura de Barcelona, que obre al públic edificis i espais ocults

08/05/2019

Des de demà dijous fins al 19 de maig, la ciutat es converteix per tercer any consecutiu en l’epicentre d’un ampli ventall d’esdeveniments relacionats amb el món de l’arquitectura perquè la ciutadania la visqui d’una manera amena, didàctica i atractiva

Com a novetat, es faran visites guiades a una sèrie d’espais que normalment estan tancats al públic per posar en valor indrets desconeguts com ara l’interior de la Font Màgica de Montjuïc i de la font i les Torres Venecianes de la plaça d’Espanya

Per commemorar el centenari de la fundació de l’escola Bauhaus, hi haurà activitats i xerrades a 10 espais convidats, un per cada districte, que simbolitzen el llegat de la institució i la influència de les avantguardes artístiques i de disseny a Barcelona

Més de 80 arquitectes faran tallers i xerrades a centres educatius per a més de 4.000 alumnes, es farà una gran plantada d’arbres autòctons a Collserola, hi haurà rutes i visites guiades als 10 districtes i un concurs de parets mitgeres

 

Descarregar dossier en format PDFCompartiu aquest contingut