Comença la campanya de Viatjar per Créixer : Servei de Premsa

Comença la campanya de Viatjar per Créixer

16/05/2019

Les persones titulars de Targeta rosa gratuïta poden sol·licitar una subvenció suplementària a la de l’Imserso per facilitar l’accés a ofertes i activitats específiques relacionades amb el turisme, que es destinarà a un màxim de 2.000 usuaris

El termini de presentació de sol·licituds és entre el 16 i el 31 de maig

Aquest any, l’acompanyant del titular que demani l’ajut pot ser una persona que no disposi de targeta rosa, sempre que estigui empadronat al mateix domicili

L’Ajuntament posa en marxa a partir d’avui el Programa Viatjar per Créixer per tal de facilitar als usuaris de la targeta rosa tot un paquet d’ofertes i activitats específiques per a ells relacionades amb el turisme. Des d’avui 16 de maig i fins el dia 31 de maig les persones que disposen de la Targeta Rosa Gratuïta poden presentar les inscripcions d’enguany a les Oficines d’Atenció Ciutadana.

El programa Viatjar per Créixer és l’extensió de la campanya Viatges per a la gent gran amb la qual l’Ajuntament subvenciona des de fa més de 25 anys el 40% dels viatges de l’Imserso a 2.000 usuaris de la Targeta Rosa Gratuïta. Una novetat d’aquest any és que, per primera vegada, l’acompanyant del titular que demani l’ajut pot ser una persona que no disposi de targeta rosa. Es manté el requisit que ha d’estar empadronada al mateix domicili que la persona titular i complir els requisits de l’Imserso.

A més de constar al padró de Barcelona i ser titular de la Targeta Rosa gratuïta, per accedir als viatges cal complir també alguna d’aquestes condicions:

Per inscriure’s es pot demanar cita prèvia entrant a barcelona.cat/cita, utilitzant els dispositius de tràmits i serveis de les OAC, trucant al 010 o mitjançant l’app Mobile ID.

Aquest any es duran a terme sessions informatives per explicar la campanya de primera mà, al Casal Mossèn Clapés el dia 20 de maig a les 17.30h, i a l’Espai de Gent Gran de l’Esquerra de l’Eixample el 22 de maig a les 17h.

 Compartiu aquest contingut