Marta Carranza presenta el 5è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació Artística : Servei de Premsa

Marta Carranza presenta el 5è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació Artística

21/05/2019

Dimecres 22 de maig, a les 11.30 hores, a la sala Lluís Companys (Ajuntament de Barcelona), la comissionada d’Esports, Marta Carranza, presentarà la 5a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació Artística. Acompanyaran a la comissionada d’Esports, el president de la Real Federación Española de Natación, Fernando Carpena, el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, el director general de la competició, Eugeni Ballarín i diversos representants institucionals i esportistes que participaran en aquesta edició.

El 5è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació Artística tindrà lloc a la Piscina Municipal Sant Jordi del 31 de maig al 2 de juny.

 

 Compartiu aquest contingut