Canvis en els carrils de circulació de la Gran Via al pas per les obres dels túnels de les Glòries : Servei de Premsa

Canvis en els carrils de circulació de la Gran Via al pas per les obres dels túnels de les Glòries

28/05/2019

El canvi de fase de la construcció dels túnels viaris de les Glòries traslladarà els carrils de circulació de vehicles al costat mar de la Gran Via

Els treballs de realització d’aquest canvi es farà les nits del 28 al 29 de maig i la del 29 al 30 de maig, sempre mantenint un carril obert a la circulació

El canvi de fase dels treballs d’execució de l’estructura dels túnels viaris de les Glòries traslladarà els carrils de circulació de vehicles al costat mar de la Gran Via, actualment aquests carrils estan situats a la banda muntanya. Els treballs d’adequació de la via es faran en dues nits a partir de les 22.30 hores, la del 28 al 29 de maig i la del 29 al 30 de maig. Durant la realització d’aquests treballs, es mantindrà sempre obert un carril de circulació per als vehicles.

La nit del 28 al 29 de maig, a partir de les 22.30 hores, es desplaçaran els tres carrils, sentit sortida de la ciutat, cap el costat mar, mantenint un carril de circulació obert. Acabats els treballs, a partir de les 5.00 hores, es disposarà ja dels tres carrils de circulació oberts al trànsit.

La nit del 29 al 30 de maig, també a partir de les 22.30 hores, es desplaçaran els tres carrils, sentit entrada de la ciutat, cap el costat mar. Hi haurà un carril obert al trànsit durant aquestes tasques.

Aquest desplaçament dels carrils de circulació es fan en el marc dels treballs d’execució de l’estructura dels túnels de les Glòries. Les obres dels túnels, que tindran una longitud total de 957 metres entre el carrer de Castillejos i la Rambla del Poblenou, avancen segons el previst, perquè durant el primer trimestre de 2021 puguin entrar en funcionament.Compartiu aquest contingut