Afectacions de trànsit a l’avinguda Diagonal en l’àmbit de la plaça Francesc Macià per obres de pavimentació : Servei de Premsa

Afectacions de trànsit a l’avinguda Diagonal en l’àmbit de la plaça Francesc Macià per obres de pavimentació

28/06/2019

Hi haurà afectacions a la circulació importants aquest diumenge 30 de juny entre les 8 hores del matí i fins a les 22 hores

Malgrat hi haurà un carril habilitat al trànsit es recomana els conductors que utilitzin itineraris alternatius

També es farà una actuació de pavimentació a la plaça del Cinc d’Oros el mateix diumenge 30 de juny entre les 8 hores i les 12 hores

Les obres de pavimentació de la plaça de Francesc Macià, previstes en el catàleg d’obres d’estiu 2019, comportaran restriccions importants a la circulació de vehicles a la zona aquest diumenge 30 de juny entre les 8 hores del matí i fins a les 22 hores del vespre. Durant els treballs es mantindrà un carril obert a la circulació però es recomana a tots els conductors que utilitzin itineraris alternatius i evitin la zona d’obres.

 

 

Aquesta actuació es fa de forma conjunta amb la pavimentació a la plaça del Cinc d’Oros, on els treballs es faran entre les 8 hores del matí fins a les 12 hores. En total es pavimentarà una superfície de 1.760 metres quadrats.

Pel que fa a les restriccions en l’àmbit de la plaça de Francesc Macià, es produiran de la següent manera:

Pavimentació a la plaça del Cinc d’Oros

El mateix diumenge 30 de juny, entre les 8 hores del matí i les 12 hores, es faran treballs de pavimentació de la calçada muntanya de la plaça en sentit Llobregat. Es mantindrà obert un únic carril de circulació dins la plaça. Es mantindrà un carril de circulació al lateral muntanya de l’avinguda Diagonal, el carril bici i al tronc central es deixarà obert un carril de circulació des del carrer de Pau Claris fins a la plaça del Cinc d’Oros. Al passeig de Gràcia es restringirà de quatre a dos carrils al costat Besòs.Compartiu aquest contingut