El penó amb l’Arc de Sant Martí penja al balcó de l’Ajuntament : Servei de Premsa

El penó amb l’Arc de Sant Martí penja al balcó de l’Ajuntament

28/06/2019

Aquest matí l’alcaldessa Ada Colau, regidors, membres de la corporació municipal i representants de diferents entitats han participat a l’acte institucional de penjada del penó de l’Arc de Sant Martí amb motiu de la Diada per l’alliberament sexual i de gènere.

Per Ada Colau, “els drets i llibertats es conquereixen cada dia. Per això cal un agraïment profund a les entitats que van fer de Barcelona fos ciutat pionera en la defensa LGTBI, així com a les que han seguit aquesta lluita”. I ha afegit, “Barcelona és una ciutat orgullosament diversa. Barcelona farà tot el que pugui per la defensa de les llibertats”. L’alcaldessa de Barcelona, a més, ha defensat que “cap acte d’homofòbia serà permès a Barcelona ni es deixarà en la impunitat”. I ha finalitzat la trobada amb les entitats encoratjant-les en aquest “dia de lluita, reivindicació i reconeixement a qui ha lluitat per poder ser cada dia més lliures”.

 

 

Aquesta data es commemora amb motiu dels disturbis de Stonewall (Estats Units) del 28 de juny de 1969, que enguany celebren el 50à aniversari i que van marcar l’inici del moviment d’alliberament LGTBI.

 

Descarregar arxius declaracions d’Ada Colau:Compartiu aquest contingut