Mor un motorista en un accident de trànsit al districte de Sarrià-Sant Gervasi : Servei de Premsa

Mor un motorista en un accident de trànsit al districte de Sarrià-Sant Gervasi

30/06/2019

Es tracta de la vuitena víctima mortal en accident de trànsit en el que portem d’any a la ciutat

Un home de 40 anys ha mort a dos quarts de set del matí com a conseqüència de la col·lisió de la motocicleta que conduïa amb un obstacle fix.

L’accident s’ha produït a la confluència de la Via Augusta amb la Ronda del General Mitre, i no hi ha hagut implicació de cap altre vehicle.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. Per altra banda, l’Ajuntament ha activat el servei d’atenció psicològica del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre la família de la víctima.

Aquesta és la vuitena víctima mortal en accident de trànsit que es produeix a la ciutat de Barcelona des de començaments d’any.

El Consistori lamenta, una vegada més, la mort d’aquest ciutadà, i trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.Compartiu aquest contingut