Barcelona estrena el primer tram reformat de la banda Besòs del carrer de Pere IV : Servei de Premsa

Barcelona estrena el primer tram reformat de la banda Besòs del carrer de Pere IV

02/07/2019

Finalitzen les obres de transformació del tram comprès entre el carrer de Josep Pla i la rambla de Prim, la segona fase remodelada de Pere IV i la primera del costat Besòs

S’hi han invertit 5,5M€ per convertir la via en un entorn més agradable, pacificat i amb prioritat per al vianant, i per dinamitzar els barris i revitalitzar el patrimoni industrial i la identitat històrica de l’entorn

Aquest àmbit de carrer ha passat a ser de sentit únic amb un carril per a vehicles en direcció Besòs, amb ús preferent per al veïnat i serveis, amb un carril bici bidireccional i voreres més amples amb parterres i zones d’estada

Actualment, també està en obres el tram Selva de Mar – Josep Pla, on s’hi preveu invertir uns 7M€ i finalitzar a l’octubre, i en aquest mandat es prioritzarà continuar executant la transformació de Pere IV

 

Descarregar nota de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut