Els regidor de Sants Montjuïc Marc Serra i el regidor de L’Hospitalet de Llobregat David Quirós visiten la intervenció artística realitzada al pont de la Riera Blanca : Servei de Premsa

Els regidor de Sants Montjuïc Marc Serra i el regidor de L’Hospitalet de Llobregat David Quirós visiten la intervenció artística realitzada al pont de la Riera Blanca

17/07/2019

Dijous 18 de juliol, a les 12 hores, al pont de la Riera Blanca, entre la ronda de la Via i el carrer de Santiago Ramon i Cajal, a L’Hospitalet del Llobregat, el regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra, i el tinent d’alcaldia d’Innovació i Cultura i regidor de Santa Eulàlia, David Quirós, visitaran la intervenció artística que el col·lectiu LA TONAL’H ha realitzat a les columnes del pont que hi ha a la sortida del metro de Santa Eulàlia.

Els ajuntaments de Barcelona i el de L’Hospitalet de Llobregat han col·laborat en aquesta iniciativa que serveix per dignificar aquest tram de la Riera Blanca, zona de pas fronterera entre ambdós municipis.Compartiu aquest contingut