Lluis Gómez participa a la presentació de l’11a edició del Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya : Servei de Premsa

Lluis Gómez participa a la presentació de l’11a edició del Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya

17/07/2019

Dijous 18 de juliol, a les 10:30 hores (Carrer de Muntaner, 213), el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Gómez, participa a la presentació de l’11a edició del Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya, en un esmorzar de premsa que tindrà lloc a una sala del Bar Velódromo i que conduirà el president del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), Jordi William Carnes. Durant l’esmorzar es donaran les dades sobre la realitat del sector TIC, el seu creixement, i expectatives, dades d’ocupació, grau de digitalització de les empreses, talent i presència de les dones al sector i l’impacte de les polítiques públiques. El baròmetre recull les principals dades i tendències del sector tecnològic i digital a Catalunya i ofereix una fotografia exhaustiva del sector TIC català i del seu ecosistema a partir d’un estudi en el que han participat més de 1.000 empreses catalanes.

El document es presentarà en un acte oficial a les 18:00 hores, a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes, 38). L’acte de presentació comptarà amb parlaments del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró; la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet; i el president del Cercle Tecnològic de Catalunya, Jordi W. Carnes. La presentació comptarà amb una conferència principal de Laura Urquizu, CEO de Red Points, i una taula rodona amb Ester Manzano, directora general d’Administració Digital de la Generalitat de Catalunya; M. Carmen Fernández, Innovation Manager de Mediapro i Maria Monzó, directora d’innovació i coneixement d’Aigües de Barcelona.Compartiu aquest contingut