Ada Colau presideix la Junta Local de Seguretat de Barcelona : Servei de Premsa

Ada Colau presideix la Junta Local de Seguretat de Barcelona

18/07/2019

Divendres, 19 de juliol, a les 11:00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà una nova reunió de la Junta Local de Seguretat, que se celebrarà al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona. A la reunió hi assistirà el conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch.

A la Junta Local de Seguretat també hi participaran el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle; el Director General dels Mossos d’Esquadra, Andreu Joan Martínez; i Mercè Caso Señal, Jutgessa Degana de Barcelona. També estaran presents els comandaments dels cossos policials que treballen a la ciutat

En acabar la reunió, s’atendrà els mitjans a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament.

NOTA: Es podran prendre imatges a l’inici de la reunió.

 Compartiu aquest contingut