Actuacions de pavimentació a les Rondes de Barcelona dos caps de setmana d’aquest estiu 2019 : Servei de Premsa

Actuacions de pavimentació a les Rondes de Barcelona dos caps de setmana d’aquest estiu 2019

19/07/2019

La campanya de renovació de l’aglomerat d’enguany es realitzarà en dos caps de setmana de juliol i agost en diferents punts d’aquesta infraestructura viària de la metròpolis de Barcelona.

 

Cap de setmana del 19, 20 i 21 de juliol

 

Aquesta actuació consta de tres fases:

 

Primera fase

Entre les 21.00 hores del divendres 19 de juliol i les 08.00 hores del dissabte 20 de juliol, es faran obres al ferm en el carril ràpid de la C-32, sentit Besòs, entre els punts quilomètrics 61+575 i 61+685 (tram comprès entre la sortida 13 i la incorporació 13). També es farà, i en el mateix horari, la renovació del ferm a la calçada lateral de la C-32 a l’alçada de la Diagonal, sentit Besòs, entre la sortida 11 (Diagonal) i la incorporació de la B-23 a la B-20 (ronda de Dalt).

En el tronc de la ronda sempre es disposarà d’un carril obert al trànsit i en el lateral de la C-32 es desviarà tota la circulació per la sortida 11 (Diagonal). També romandrà tancada la incorporació 12 (Esplugues), sentit Besòs, i el trànsit es desviarà pel carrer Laureà Miró, avinguda dels Països Catalans i la plaça de Josep Català i Soler per agafar el tram d’incorporació a la B-20/Diagonal.

 

 

 

Segona fase

Entre la 1.00 de la matinada del dissabte 20 de juliol i les 12.00 hores del mateix dissabte, es realitzarà la renovació del paviment de la rotonda de Sant Ramon de Penyafort (Sant Adrià de Besòs). L’accés 25 a la ronda Litoral sentit Besòs quedarà tancat mentre durin les obres.

Carrers afectats:

En tot moment els desviaments quedaran degudament senyalitzats.

Línies d’autobusos afectades:

 

 

Tercera fase

Entre les 23.00 hores del dissabte 20 de juliol i les 10.00 hores del diumenge 21 de juliol, es realitzaran tasques de millora del ferm en els ramals procedents de la C-58 amb destinacions a la ronda de Dalt (B-20) i al sector de Sant Andreu Industrial/Maquinista, tots dos en l’àmbit del Nus de la Trinitat.

Tot el trànsit de la C-58 i la C-33 que vulgui accedir a la ronda de Dalt o al sector Sant Andreu Industrial/Maquinista es desviarà per la ronda Litoral, sentit Llobregat, fins a la sortida 30 (Bon Pastor) on farà el canvi de sentit (Plaça Monterrey) per accedir a la ronda de Dalt per la incorporació 30 o bé per dirigir-se a la Maquinista pel carrer de Potosí.

En tot moment els desviaments quedaran degudament senyalitzats.

 

 

Cap de setmana del 17 i 18 d’agost

Entre les 15.00 hores del dissabte 17 d’agost i les 15.00 hores del diumenge 18 d’agost, es farà la pavimentació de la B-20 (ronda de Dalt):

En tot moment els desviaments quedaran degudament senyalitzats.

 Compartiu aquest contingut