El barri de Sant Antoni dona suport a la 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya : Servei de Premsa

El barri de Sant Antoni dona suport a la 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

29/07/2019

El Mercat de Sant Antoni i l’associació de comerciants Sant Antoni Comerç s’encarregaran de l’espai gastronòmic de la Mostra

La Mostra tindrà lloc del 20 al 24 de setembre a la Ronda Sant Antoni

Avui s’ha presentat la nova ubicació de la 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que tindrà lloc a la Ronda de Sant Antoni durant les festes de La Mercè, del 20 al 24 de setembre, amb el suport del Districte de l’Eixample, de l’Institut Municipal de Mercats, el Mercat de Sant Antoni i l’Associació de comerciants Sant Antoni Comerç.

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha posat en relleu que “el fet que la Mostra de Vins i Caves de Catalunya es traslladi a la Ronda de Sant Antoni i al Mercat de Sant Antoni reforça la seva centralitat i és un benefici mutu per a la mostra i per al mercat”.

 

 

De fet, en aquesta nova edició de la Mostra, l’espai de gastronomia estarà dirigit pel Mercat de Sant Antoni i l’associació de comerciants Sant Antoni Comerç, que oferiran tapes i degustacions dels productes dels seus associats, per acompanyar els vins dels cellers presents a la Mostra.

La 39a Mostra de Vins també tindrà un espai destinat a la solidaritat, on els visitants podran adquirir material promocional com el barret solidari. Els diners obtinguts es lliuraran a la ONG ‘De Veí a veí’, una entitat del barri de Sant Antoni que es dedica a fomentar la solidaritat, donar suport al veïnat en risc d’exclusió social i construir xarxa per facilitar el seu apoderament.

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya és una cita clau per molts barcelonins i barcelonines, l’aparador dels vins i caves catalans i les Denominacions d’Origen, amb estands de cellers, activitats i tastos al carrer. L’organitza el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l’INCAVI i PRODECA.Compartiu aquest contingut