Primer Comitè Executiu de Turisme de Barcelona amb nova presidència : Servei de Premsa

Primer Comitè Executiu de Turisme de Barcelona amb nova presidència

30/07/2019

Avui s’ha reunit l’òrgan executiu per primer cop amb Joan Canadell com a president i amb Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Culturals, com a nou vice-president primer  

El Comitè Executiu de Turisme de Barcelona s’ha reunit aquest matí, amb el nou president, Joan Canadell, i amb el regidor Xavier Marcé com a vice-president primer del Consorci.  En aquesta primera trobada s’han tractat diferents temes de tramitació ordinària en una sessió en què també s’ha abordat l’agenda més imminent al setembre que, arrencarà, entre altres, amb una forta activitat congressual a Barcelona i la convocatòria de la reunió de l’Organització Mundial de Turisme (OMT) per a l’elecció de la presidència i vice-presidència després que el consorci hagi entrat en la Junta Directiva de Membres Afiliats com a candidatura més votada.

A la reunió han assistit els membres nats que conformen el Comitè Executiu amb representants de la Cambra i de l’Ajuntament de Barcelona i de la Fundació Barcelona Promoció. Així, a banda del president i vice-president, també hi han assistit Artemi Nolla, Roser Xalabarder, i Xavier Carbonell com a representants de la Cambra de Comerç de Barcelona; Albert Dalmau per part de l’Ajuntament de Barcelona, i Joan Gaspart per la Fundació Barcelona Promoció.  El Comitè Executiu es completa amb Jordi Clos, vice-president segon del Consorci per part de la Fundació Barcelona Promoció; Joan Subirats i Xavier Suñol, com a vocals de l’Ajuntament de Barcelona, i Joan Anglí, per part de la Cambra de Barcelona, que han excusat la seva assistència en aquesta sessió.Compartiu aquest contingut