Jaume Collboni presenta una campanya per afavorir les compres als comerços tradicionals i dissuadir la compra a venda ambulant no autoritzada : Servei de Premsa

Jaume Collboni presenta una campanya per afavorir les compres als comerços tradicionals i dissuadir la compra a venda ambulant no autoritzada

01/08/2019

Divendres, 2 d’agost a les 12.00h (Saló Ciutat, Ajuntament de Barcelona), el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, presenta una campanya per afavorir les compres als comerços tradicionals i de proximitat de la ciutat i dissuadir de la compra a la venda ambulant no autoritzada.

A la presentació també hi assistiran el tinent d’alcaldia de prevenció i seguretat, Albert Batlle; la regidora d’Hisenda, Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín; i el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé; i representants de diferents associacions del sector del comerç.

 

 Compartiu aquest contingut