Rosa Alarcón, designada presidenta de TMB i l’IMET : Servei de Premsa

Rosa Alarcón, designada presidenta de TMB i l’IMET

01/08/2019

La regidora de Mobilitat ha estat designada pels consells d’administració de Metro i Bus, després que ahir van ser nomenats els consellers pel plenari de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Alarcón també ha estat nomenada presidenta de l’Insitut Metropolità del Taxi

Els consells d’administració de Metro i Bus han designat avui Rosa Alarcón nova presidenta de TMB. Aquest matí s’han celebrat els actes de constitució dels consells d’administració de les dues principals empreses de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB): Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA (Metro), i Transports de Barcelona, SA (Autobusos), després d’haver estat nomenats els consellers pel plenari de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ahir, 31 de juliol.

En els mateixos consells han estat nomenats Antoni Poveda com a vicepresident de TMB i Enric Cañas com a conseller delegat de TMB.

La configuració dels nous consells d’administració i la designació dels nous càrrecs a l’estructura de la Presidència de TMB respon a l’acord per al govern de l’AMB subscrit pels grups polítics PSC-CP, En Comú Guanyem, ERC-AM i JxCAT  en el qual es recullen les grans línies d’actuació de l’ens metropolità per al mandat 2019-2023.

D’altra banda, també s’ha constituït el nou consell d’administració de l’Institut Metropolità del Taxi (IMET). Alarcón en serà la presidenta, Antoni Poveda el vicepresident, Ma Teresa Carrilo, la gerent i Pilar Molina la directora de serveis.Compartiu aquest contingut