Sanz i Ballarín presenten una campanya d’inspecció de botigues de souvenirs : Servei de Premsa

Sanz i Ballarín presenten una campanya d’inspecció de botigues de souvenirs

02/08/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 5 d’agost, a les 12.30 hores (Ajuntament. Sala Lluís Companys), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, presentaran una campanya d’inspecció de botigues de venda d’articles de records i souvenirs que l’Ajuntament està desplegant a diversos districtes de la ciutat.

NOTA IMPORTANT PER ALS GRÀFICS: A les 11.30 hores, al carrer Llibreteria amb plaça Sant Jaume, els mitjans que ho vulguin podran prendre imatges de dos informadors que difondran fulletons informatius de la campanya a establiments.

 

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
botigues de souvenirs/ campanya d'inspecció/ comerç/ inspecció/ prevenció/ seguretat/ souvenirs/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina