Pavimentacions durant el mes d’agost a la ciutat : Servei de Premsa

Pavimentacions durant el mes d’agost a la ciutat

03/08/2019

Aquest estiu es fan diferents actuacions de pavimentació a la ciutat de curta durada però amb afectació important a la mobilitat

En total durant l’estiu s’hauran pavimentat un total de 56.551 metres quadrats de calçada per millorar-ne la seguretat viària

També es fan altres actuacions d’urbanització o de millora dels accessos en estacions de metro que comporten afectacions a la circulació

Durant el mes d’agost es faran una sèrie d’actuacions de pavimentació a la ciutat que malgrat ser de curta durada poden comportar afectacions importants a la mobilitat. En total està previst durant tot l’estiu la pavimentació de 56.551 metres quadrats de calçada que permet la millora de la seguretat viària i que tot estigui a punt de cara a l’inici del nou curs.

Aquest mateix cap de setmana, la nit del 3 al 4 d’agost es procedeix a la pavimentació del túnel de les Camèlies, al districte de Gràcia, en sentit Besòs. El següent cap de setmana, la nit del 10 a l’11 d’agost, es farà la mateixa actuació en sentit Llobregat. En total la pavimentació d’aquest punt implica 5.700 metres quadrats de calçada.

El 6 i el 7 d’agost es farà l’aglomerat de la calçada de l’avinguda del Paral·lel cap a la ronda de Sant Pau per acabar d’habilitar la maniobra dels autobusos en aquest encreuament. Els treballs es faran mantenint un carril de circulació per sentit i el carril bici obert.

El 10 i l’11 d’agost es farà la pavimentació de la plaça d’Alfons Comín, al districte de Gràcia, una actuació en 4.000 metres quadrats de calçada. I el cap de setmana del 17 i el 18 d’agost es farà aquesta mateixa actuació a la plaça d’Espanya.

Els dies 20 i 21 d’agost es farà la pavimentació d’un tram cèntric de la Gran Via, entre el carrer Aribau i la Rambla de Catalunya. I el 25 d’agost es farà una actuació corresponent a la reparació de les juntes associades a la cobertura i a les volades laterals de la Gran Via de Carles III amb afectació a la mobilitat al lateral mar de l’avinguda Diagonal i la plaça de la Reina Maria Cristina.

 

Pavimentacions a la plaça Cerdà

Durant el mes d’agost es procedeix també a la reparació de paviment a la plaça Cerdà amb la Gran Via. Les actuacions, amb afectació a la circulació, es faran en les següents dates:

 

Urbanització de la cobertura de la ronda de Dalt

Durant el mes d’agost es faran diferents actuacions de l’urbanització de la cobertura de la ronda de Dalt, al districte d’Horta-Guinardó:

 

Urbanització del carrer Major de Sarrià

Les actuacions de la urbanització del carrer Major de Sarrià també comportarà algunes afectacions a la mobilitat. Des del 5 fins al 23 d’agost es restringirà la circulació a un sol carril del passeig de la Bonanova en sentit Llobregat.

 

Col·locació de noves escales mecàniques al metro

En el marc de les obres de millora de l’accessibilitat a l’estació de Jaume I de l’L4 del metro, el diumenge 25 d’agost es col·locaran les noves escales mecàniques, una actuació que es durà a terme entre les 9h i les 21h.

Per a la col·locació de les escales s’instal·larà una grua a la calçada del carrer Jaume I i es tallaran els dos sentits de la circulació. Es desviarà el trànsit del sentit Llobregat per Via Laietana, plaça Emili Vilanova i carrer Sots-Tinent Navarro. La sortida des de plaça Sant Jaume es farà pel carrer Ferran o pel carrer Ciutat. Es mantindrà operatiu el pas de vianants de la Via Laietana i s’habilitarà un pas de vianants per la vorera mar del carrer Jaume I.

El 23, 24 i 25 d’agost es farà la col·locació de les noves escales mecàniques de l’estació de Vallcarca de l’L3 del metro. Els treballs de col·locació de les escales es faran ocupant els dos carrils de circulació en sentit muntanya de l’avinguda República Argentina. Per poder garantir la el pas d’autobusos en aquest punt s’habilitarà un carril de circulació per sentit al costat Llobregat de la calçada.Compartiu aquest contingut