Barcelona resol 238 conflictes veïnals amb apartaments turístics amb el Servei municipal de Convivència i Turisme : Servei de Premsa

Barcelona resol 238 conflictes veïnals amb apartaments turístics amb el Servei municipal de Convivència i Turisme

07/08/2019

L’equip municipal de mediació de conflictes per a comunitats veïnals amb habitatges d’ús turístic legals ha arribat a més de 300 comunitats de veïns en els seus 7 mesos de funcionament, i ha realitzat 238 assessoraments i mediacions per resoldre conflictes de convivència a comunitats de veïns amb Habitatges d’Ús Turístic legals

L’objectiu d’aquest servei és actuar als habitatges turístics amb queixes recurrents, promovent acords a través de la mediació, en aspectes com el soroll, els horaris d’entrada i sortida de visitants, l’ús d’espais comunitaris, la neteja de l’escala o els cartells i senyalitzacions adequades dels HUT, entre altres

Descarregar nota en format pdf

 

Recursos relacionats

Descarregar vídeo en format MP4Compartiu aquest contingut