Enderrocat el mur de l’Escola Mestre Gibert i Camins : Servei de Premsa

Enderrocat el mur de l’Escola Mestre Gibert i Camins

08/08/2019

El pati de l’escola es podrà ampliar ja de cara a l’inici del curs 2019-2020

L’Escola Mestre Gibert i Camins, del districte de Sant Andreu, es podrà ampliar després que s’hagi enderrocat aquesta setmana el mur del pati que el separava del solar contigu. L’enderrocament del mur, en mal estat de conservació i propietat fins ara de la finca veïna, ha estat una demanda de la comunitat educativa de l’escola al llarg dels darrers anys. Per aconseguir-ho el districte de Sant Andreu ha mantingut negociacions amb el propietari durant més d’un any i mig. Com a propietari, tenia l’obligació de mantenir el mur en bones condicions.

 

 

 

 

Finalment, el Districte de Sant Andreu ha arribat a un acord amb la propietat per a l’expropiació de la finca, i el Consorci d’Educació de Barcelona ha procedit a l’enderrocament del mur. D’aquesta manera, amb la cessió anticipada, el solar adjacent ha passat a ser propietat municipal i això permetrà que el pati de l’escola es pugui ampliar ja de cara al proper inici de curs 2019-2020.Compartiu aquest contingut