La xarxa pública de punts de recàrrega elèctrica de Barcelona presenta el nou servei Endolla Barcelona : Servei de Premsa

La xarxa pública de punts de recàrrega elèctrica de Barcelona presenta el nou servei Endolla Barcelona

08/08/2019

Endolla Barcelona, gestionada per l’operador públic B:SM, incorpora i integra tots els punts de recàrrega de l’Ajuntament de Barcelona, a la via pública i als aparcaments municipals (503 punts) i és la 10a xarxa pública de recàrrega per a vehicles elèctrics més gran del món i la més gran a nivell europeu per a motocicletes

Estrena nova imatge i el nou web www.endolla.barcelona, amb informació en temps real de la disponibilitat dels punts de recàrrega i la seva ubicació per tots els districtes de la ciutat

Barcelona ja ha invertit 3,8 milions d’euros en la xarxa de recàrrega, ha subministrat energia per 10,7 milions de quilòmetres sense emissions, i invertirà en els propers 4 anys 2,6 milions d’euros més, per crear 100 nous punts de recàrrega als aparcaments subterranis i triplicar els punts de càrrega ràpida a la via pública, passant de 20 a 60

És un impuls a la innovació per promoure el vehicle elèctric, que s’anticipa a la demanda i mostra el compromís de l’Ajuntament de Barcelona en l’estratègia de la mobilitat sostenible i saludable

Barcelona fa un impuls a la xarxa de punts de recàrrega elèctrica que implica un lideratge públic de Barcelona en l’aposta per l’electromobilitat, oferint un servei de qualitat i garantint cobertura a totes les zones de la ciutat. El nou servei Endolla Barcelona estrena nova imatge i el nou web www.endolla.barcelona, amb informació en temps real de la disponibilitat dels punts de recàrrega i la seva ubicació per tots els districtes de la ciutat. La xarxa, gestionada per l’operador públic B:SM, incorpora i integra tots els punts de recàrrega de l’Ajuntament de Barcelona, a la via pública i als aparcaments municipals, amb un total de 503 punts, i és la 10a xarxa pública de recàrrega per a vehicles elèctrics més gran del món i la més gran a nivell europeu per a motocicletes.

 

 

 

 

 

Es tracta d’un impuls a la innovació que s’anticipa a la demanda, a més de generar-ne de nova, atès que respon als requeriments de ciutadans i de la indústria de l’automoció per tal que hi hagi la infraestructura necessària per la implementació real del vehicle elèctric a les grans ciutats. Això demostra el compromís de Barcelona per continuar orientant-se cap al futur en favor de la mobilitat elèctrica. Així, també es contribueix a la reducció d’emissions de CO2, a la disminució del soroll i al foment del respecte pel medi ambient a través de la mobilitat sostenible, donant cobertura a totes les zones de la ciutat.

[…]

 

Descarregar dossier en format PDFCompartiu aquest contingut