Batlle reunirà els consells de Prevenció i Seguretat de tots els districtes al setembre : Servei de Premsa

Batlle reunirà els consells de Prevenció i Seguretat de tots els districtes al setembre

11/08/2019

El tinent de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, ha demanat ja la convocatòria formal durant el mes de setembre dels consells de Prevenció i Seguretat de Districte de tots els districtes de la ciutat, de cara a posar fil a l’agulla al treball preventiu i de seguretat als territoris. La ronda començarà el dia 4 de setembre, amb el Consell de Prevenció i Seguretat del Districte de Nou Barris, i s’espera completar durant el mes de setembre per activar aquest òrgan de participació veïnal a tots els districtes de la ciutat.

Els consells de Prevenció i Seguretat de Districte són l’òrgan on es comparteixen amb les entitats veïnals i del districte diagnòstics i informació que permetin la participació, debat i compromís envers la convivència i la seguretat dels veïns i veïnes dels barris. En la seva composició, el més àmplia i representativa possible amb entitats i representació veïnal del territori, es vetlla especialment per la presència de representants dels consells de la Dona, i de Gent Gran del districte.

Els resultats del treball en aquests òrgans territorials es té en compte en les sessions del Consell de Seguretat Urbana de Barcelona, que celebra tres sessions ordinàries l’any (la primera quinzena de febrer, juny i octubre), mitjançant una sessió monogràfica o establint un punt fix en l’ordre del dia de les seves sessions.Compartiu aquest contingut