El Tibidabo es consolida com a opció de lleure a la ciutat amb una mitjana de 5.500 visites diàries a l’agost : Servei de Premsa

El Tibidabo es consolida com a opció de lleure a la ciutat amb una mitjana de 5.500 visites diàries a l’agost

12/08/2019

Aquesta temporada d’estiu serà l’última en què funcionarà l’antic funicular. Aquesta tardor s’inicia el projecte de construcció del nou funicular del Tibidabo, la Cuca de Llum, que s’estrenarà la tardor de 2020

Durant l’estiu el Tibidabo és més solidari que mai. Més de 4.300 infants han gaudit d’entrades becades i més de 43.000 persones han participat en les activitats solidàries

El Tibidabo, que durant l’estiu amplia horaris i dies d’obertura, manté la tendència de visitants en línia amb l’any anterior i el Parc d’atraccions es reafirma com una de les opcions de lleure de la ciutat durant els mesos d’estiu, tant per a turistes com per a famílies i ciutadans que trien quedar-se a Barcelona a fer activitats d’oci. Les persones que visiten del Tibidabo durant l’estiu, representen el 40% del total de l’any i aquests primers dies d’agost ha rebut una mitjana de 5.500 visitants diaris. L’any 2018, el Tibidabo va rebre un total de 719.068 persones que van passar pel parc.

 

 

 

 

 

 

Enguany ha estat el primer estiu de la nova atracció el Castell dels Contes i també de la Plaça del Jardí. El Castell dels Contes, que es va inaugurar el passat mes de novembre, ha rebut ja més de 122.000 visitants, que han gaudit del seu recorregut ple de màgia, que amaga secrets, tresors i personatges dels contes de tota la vida i on els visitants poden descobrir estances màgiques, jugar amb pantalles interactives i convertir-se en els protagonistes dels contes.

També és el primer estiu de la nova Plaça del Jardí, un espai adaptat a les necessitats actuals dels visitants i de l’entorn. Situada a l’entrada principal del Parc, ofereix una àmplia zona anivellada, equipada amb grades i nous punts de descans i habilitada amb una gran rampa que permet l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

[…]

 

Descarregar nota de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut